tiistai 14. kesäkuuta 2011

Lisää vieraita :)

Muutama viimepäivä on sujunut tosi leppoisasti. Tultiin pikkuisen kanssa juuri kotiin...käytiin saattamassa pääkaupunkiseudulta vierailulle sunnuntaina tullut ystävä ja oma rakas neljä vuotias kummilapsi juna-asemalle. Olivat siis täälä meillä pari yötä kyläilemässä ja tosi ihanaa oli..käytiin kävelyllä, katseltiin elokuvia ja leikittiin vauvan kanssa....(vaikka kummilapsen mielestä kivempaa oli leikkiä meidän lemmikkiliskonkanssa kuin pitää vaavaa sylissä :D).ei ollut heitäkään piitkään aikaan nähnyt kun täälä pohjoisemmassa nykyään asun.. <3 Pikkuinenkin tykkäs ku sai vieraita kylään.... monta lämmintä syliä hoitamassa <3 Nii ja saatiin kanssa ihana tummanpunainen kantoliina...pitää opetella sitä käyttämään...sen verran mukavalta se vaikuttaa niin äitille kuin vauvallekkin :)



On se niin ihanaa kyllä olla äiti....kun on tuollainen maailman suloisin nyytti jota rakastaa yli kaiken <3 Se on vaan niin mahdottoman suloinen :,) Varsinkin silloin kun se on seurustelutuulella...silmät kiiltävät ja välillä vahingossa pieniä tahattomia hymyjä :,D<3 Voihh.... äiti on ihan liikuttunut....ja muutenki vaikka pikkuinen ei ole kuin kolme viikkoa ja kolme päivää niin tuntuu, että se kehittyy hurjaa vauhtia ja oppii kaikkea uutta.... liikuttelee päätä kokoajan enemmän ja enemmän ja katselee maailmaa tutkiskelevasti..ja on kiinnostunut ympärillä tapahtuvista asioista :)

Nukkuakkin se on viime yöt antanut ihan hyvin...eilen nukkui yli kolme tuntia...heräsi syömään ja  nukkui vielä melkeen kaksi tuntia ja sitten syötiin ja itsekkin heräilin siinä vaiheessa aamukahville :D
Ja muutama päivä sitten kun käytiin kylvyssä...mitä se muuten rakastaa yli kaiken :D viihtyy kylvyssä mielettömän hyvin...silmät aina ihan pyöreinä ja kylvyn jälkeen nukkui koko loppuillan sikeästi ja makoisasti <3 :,,)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti