lauantai 18. kesäkuuta 2011

4 viikkoa

Perjantai aamulla oli seitsemältä herätys...kahdeksaksi oli varattu ensimmäinen aika lastenneuvolasta. Ensimmäinen lastenneuvolakäynti sujui hyvin ja uusi neuvolatäti oli todella mukava :) Juteltiin siinä niitä näitä, suurimmaksi osaksi puhuttiin vauvan hoidosta ja hirveästi kyseli meidän jaksamista ja vointia vauvan kanssa...ja hyvin ollaan voitu ja jaksettu <3... Pikkuinen painoi hurjat 4755... eli alle neljässä viikossa yli kilo tullut lisää :D kai se on ihan hyvä juttu, että paino nousee ja vauva kasvaaa, mutta itse olin aika yllättynyt, että noinko paljon se paino on taas noussut...hurjaa...Kaikki oli pikkuisella kuitenkin kunnossa, saatiin muksulle oma neuvolakortti ja varattua parin viikon päähän seuraava neuvola-aika ja lääkärintarkastus.

Neuvolan jälkeen käytiin pikaisesti kotona syömässä, jonka jälkeen piti lähteä isyyden tunnustukseen. Sekin hoitui helposti ja ongelmitta.... :D Saatiin kaikki isyyden tunnustus ja yhteishuoltajuus paperit allekirjoitettua...huh nyt sekin on sitten hoidettu ja nyt kasteessa pikkuinen voi saada isän sukunimen. Kastejuhlat meillä on muuten tarkoitus järjestää 26.06 eli heti juhannuksen jälkeen. Aluksi ne oli tarkoitus järjestää järven rannalla sijaitsevalla ulkokirjolla, mutta on luvattu vähän koleaa säätä eikä kenelläkään ole kivaa seisoskella ulkona, jos on kylmä sää ja sataa ja samalla tuhat hyttystä hyrisee ympärillä... Ollaan nyt oltu hukassa, että missä me se kastetilaisuus ja kahvitus oikein järjestetään, kun vieraitakin on tulossa jo enemmän kuin oltiin alunperin suunniteltu....Eilen kuitenkin ongelma EHKÄ ratkeri...maanantaina se asia varmistuu, joten en nyt siitä höpötä sen enempää :D Toivottavasti saadaan nyt se paikka ja kahvitus, kuitenkin viikonpäästä jo olisi ne ristiäiset...

Niin ja eilen pikkuinen täytti neljä viikkoa <3 :,) Samassa on ihan sellainen olo, että woww onko se ollut meillä jo niin pitkää ja samalla tuntuu, että synnytyksestä olisi jo ikuisuus eikä vain nelisen viikkoa :D pöhh..



Äitin oma pikkujätkä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti