lauantai 6. heinäkuuta 2013

Reissun päällä

Taas kerran ollaan oltu reissun päällä. Tiistaina lähdettiin Helsinkiin ja siitä sitten seuraavana päivänä laivalla Tallinnaan. Käytiin monen vuoden tauon jälkeen Tallinnassa kesäiseen aikaan. Sitä kun on huomaamattaan tullut sielä oltua aina kylminä aikoina, kuten esimerkiksi lokakuussa, joulukuussa ja maaliskuussa. Mutta nytpä oli meille tarjoilla kesäistä hellettä koko matkan ajaksi. Eikä takkiakaan tarvinnut kertaakaan.

Keskiviikkona mentiin ja tänään päivällä tultiin takaisin. Kerittiin Tallinnassa olla kolme kaikin puolin ihanaa ja onnistunutta päivää. Syötiin hyvää ruokaa, kierreltiin terassien ja turistien täyttämää vanhaa kaupunkia, piipahdettiin eläintarhassa ja Rocca Al Maressa, syötiin jäätelöä, katseltiin parvekkeen ohi lipuvia laivoja, keinuttiin ja kesäiltiin.

Eläintarhassa ollessa otin Elmun syliin ja näytin, että "heii Elmu wauuu katoppas mikä tuolla on", kun iso tiikeri paistatteli aurinkoa siinä meidän edessä. "Iso auton rengas" vastasi Elmu siihen ja osoitti tiikerin takana olevaa rengasta. Mikä Elmun mielestä on milenkiintoisempaa, iso tiikeri vai auton rengas. NO tietenkin se auton rengas. Kuten myäs sai ohi ajavat ruohonleikkurit saivat paljon enemmän huomiota, kuin kamelit tai norsut. Mutta kyllä se Elmu joistakin eläimistä näytti kovasti pitävän. Varsinkin pöllöistä, marsuista, vuohista ja sarvikuonoista.

Mutta nyt jatketaan kesän viettoa täällä Helsingissä ainakin vielä ensi viikon ajan. Ehkä sitten joskus taas kotia kohti.

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti